top of page
  • Instagram - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel

Lucinda

Lucinda Vos.png
marlenerebel.jpeg

Marlene

home-knop.png
boek ons via:
De Schrijverscentrale

Wij zijn Marlene Rebel en Lucinda Vos. Na een lange carrière als schrijvers van onderwijsmateriaal voor onder andere Educatieve Uitgeverij Kinheim en Uitgeverij Zwijssen, schrijven wij als auteurs-duo sinds 2018 kinderboeken.

 

In 2020 verscheen bij uitgeverij Billy Bones ons debuut Leeuw met strepen, een historisch kinderboek dat zich afspeelt ten tijde van de laatste grote pestepidemie in Amsterdam in het jaar 1664.

 

Precies een jaar later kwam Onze lange reis met het hoofd in de koffer uit, opnieuw een historisch kinderboek. Deze keer begint het verhaal op een dorpskermis aan het begin van de 20e eeuw, waar we kennismaken met de kinderen Matje, Kee en Puf. 

In 2023 maakten wij de overstap naar uitgeverij Volt, waar in december 2023 het derde kinderboek voor 10+ verscheen: De Titanic en het raadsel van de Grote Omar. Opnieuw met omslag en illustraties van Sophie Pluim.

Via de De Schrijverscentrale zijn wij te boeken voor groeps- of schoolbezoeken, voor signeersessies, voor online-activiteiten, interviews en jurylidmaatschap. Klik op een van de foto's hierboven om ons te boeken!

bottom of page